Rreth Nesh

Rreth 10 mije vjet me parë njezimi zbuloj Grurin

Profesioni i mullixhiut është një nga profesionet me te vjetra në botë, dhe buka është ushqimet me të hershme të gatuar nga njeriu. Po ashtu edhe ne kulturën shqiptare buka është një element thelbesor  trashigimise gastronomike.

Restorant Mullixhiu qe në fillesën e vet është dedikuar prodhimin të bukës . Prandaj qe nga dita e pare 3 mullinte e gurit ne hyrje te restorantit tone nuk kane pushuar asnjehere se bluari, grure, miser, theker, elb dhe tershere

Emri ligjor MULLIXHIU eshte URBAN FARM SHPK, regjistruar prane QKB me nr NIPT: L71709029L.