Transporti

Restorant Mullixhiu ofron shërbimin e porosisë Online dhe transportin në shtëpinë tuaj për të gjitha produktet ne qytetin e Tiranes.

Porositë e bëra para orës 13:00 dorëzohen brenda ditës
Porositë pas orës 13:00 dorëzohen ditën e nesërme.

Minimumi i porosisë onlinë është 500 Lek
Kostoja e transportit varjon si më poshtë:

  • 200 Lek për porositë nën 1000 Lek
  • 150 Lek për porositë nën 2000 Lek
  • 100 Lek për porositë nën 2500 Lek
  • 50 Lek  për porositë mbi 3000 Lek
  • 0 Lek për porositë mbi 3000 Lek