Petka Integrale - 1 kg

SKU: PROD-16395
I sugjeruar
Petka Integrale me miell gruri dhe veze Grure organik vendi i bluar me mulli guri Veze te fresketa fshati...
Disponueshmëria:

50 në magazinë

700 Lek