PASTA

Petka Integrale - 1 kg

0nga 5
(0)
  • Petka Integrale me miell gruri dhe veze Grure organik vendi i bluar me mulli guri Veze te fresketa fshati...
Disponueshmëria:

50në magazinë

700 Lek Shto në shportë

Jufka Integrale

0nga 5
(0)
  • Jufka me miell integral dhe veze fshati...
Disponueshmëria:

50në magazinë

800 Lek Shto në shportë

Trahana e Tharte

0nga 5
(0)
  • Trahana e Tharte e bere me miell integral dhe kos...
Disponueshmëria:

0në magazinë

600 Lek Shto në shportë